.

.

New
Nosbei розово галактика печат пухкаво уютно хвърляне на одеяло ултра меко удобно одеяло, хол спалня леко декоративно одеяло зима поддържа топло покритие за диван див?

Nosbei розово галактика печат пухкаво уютно хвърляне на одеяло ултра меко удобно одеяло, хол спалня леко декоративно одеяло зима поддържа топло покритие за диван диван

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Персонализираните и интересни модели са подходящи за легло, диван, къмпинг, студено кино или пътуване! Като подарък за близки хора, той може да донесе перфектно изживяване на вашето семейство и приятели 60 х 80 инча (150x200cm). Мярка на артикула на ръка може да е различна с 2-5 см., може да има някои леки разлики в цветовия тон на снимката на уебсайта и действителните вещ. Нашите одеяла са проектирани да се държат добре дори след няколко машинно измиване и суха красиво, поддържайки мекотата и формата си с течение на времето.Описание на продукта . Използване на много сцени : Падащи одеяла и хвърля супер меки и леки, издръжливи и могат да бъдат сгънати компактно. Метод на измиване : може да бъде измиване на ръце / машинно измиване. Характеристики : Меки, гладки, блясък, топъл, преносим. Той е мек за докосване, лесен за грижа, копринено и лек. 40 х 50 инча (100x130см). Нормално измиване на температурата, неутрален почистващ препарат, не може да се избелва, а не гладене . Лесен за грижа - За да поддържате одеялото си в страхотно състояние, препоръчваме да се измиете машинно на нежен цикъл със студена вода и да изсушите с ниска температура. Функция : Копак на диван, одеяло за диван, бебешко одеяло за деца, одеяло за коляното, одеяло за домашни любимци. Трябва да се измие отделно, когато се поставя заедно с различни цветове. Приложим сезон : пролет/лято/есен/зима (през целия сезон). Размер : 30x 40 инча (75x 100 cm).

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват