.

.

New
Сладък таралеж за хвърляне на одеяло, сладко цветно коледно одеяло подарък, ултрално меко уютно топло одеяло за фланел за костюм за любител на животни за диван, див?

Сладък таралеж за хвърляне на одеяло, сладко цветно коледно одеяло подарък, ултрално меко уютно топло одеяло за фланел за костюм за любител на животни за диван, диван, легло, пътуване 40 x30 xs одеяло за домашни

BGN 3.33

Брой продукти
Налично

Flannel Fleece Throwing Ofning е направено от висококачествен Premium 300 GSM микрофибър полиестер, който е изключително мек, издръжлив и топъл Пакет : 1 Одеяло Устойчив материал - Одеялото на Aceme е изработена от мека полиестерна тъкан с фланелен щампа, той е миещ се, когато е мръсен и разхвърлян и се докосва до толкова меко и удобно, можете да го сгънете на леглото или дивана, който няма да ви отнеме твърде много място. Нашата компания има магазини в Amazon и Wal Mart. Ние сме утвърден продавач в областта на обзавеждането на дома, с бизнес история от близо 10 години. Английско име : Ultra-Soft Micro Fleece Bendlet. Ширина на размера (cm) Висока (cm) 50x40 инча 100cm 125cm60x50 инча 125cm 150cm80x60 инча 150cm 200cm. Инструкции за измиване : Измити ръце, сухи, лесни за грижа, издръжливост, не използвайте белина . Основните ни продукти са отпечатани продукти, включително, но не само, одеяла, торби, кърпи, комплекти за спално бельо, покривки, шапки, капаци на седалките, поли за коледно дърво. Те осигуряват уютно и удобно усещане, докато все още позволяват достатъчно въздушен поток, независимо от сезона. Повод - Aceme Bendle може да осигури топлина в различни сезони, която е подходяща за вътрешна и външна употреба. Перфектен за всички сезони - Одеялата на Aceme предлагат идеалния баланс на топлина и дишане, което ги прави идеалният избор за комфорт през цялата година. Лесен за грижа - За да поддържате одеялото си в страхотно състояние, препоръчваме да се измиете машинно на нежен цикъл със студена вода и да изсушите с ниска температура. Изпратете ни дизайна и оставете останалата част от работата при нас. Можете да ни кажете, че не харесвате нашите модели. Производствен процес : Печат на трансфер. Той ще бъде приложим за всичките ви стилове на живот.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват