.

.

New
Пилешки самородки одеяло смешна храна мека топла уютна плюшена рунка хвърляне на одеяло подарък за момиче момче размито лек фланелен Gloden легло одеяло декор за дом?

Пилешки самородки одеяло смешна храна мека топла уютна плюшена рунка хвърляне на одеяло подарък за момиче момче размито лек фланелен Gloden легло одеяло декор за дома за диван за кушет стол за малки деца

BGN 3.33

Брой продукти
Налично

Ние се ангажираме да създадем персонализиран и разнообразен моден живот за вас и да спечелим доверието си с нашето качество Надеждно качество имаме собствени дизайнери и фабрики, строго контролирайки всеки производствен процес от дизайн, производство до опаковане, осигуряване на качество на продукта . Тя е устойчива на бръчки и избледняване, не е твърде гъста до момента, в който ще ви прегрее. Защо избрахте Nosbei? Nosbei е марка за домашна мода с 10 години професионален опит в областта на продуктите на домашните текстилни продукти. за Персонализиране Ако искате да отпечатате всяко съдържание на продукта, можете да ни кажете името, думите, снимките и т. Той ще бъде приложим за всичките ви стилове на живот. искате да отпечатате. Персонализираните и интересни модели са подходящи за легло, диван, къмпинг, студено кино или пътуване! Като подарък за близки хора, той може да донесе перфектно изживяване на вашето семейство и приятели. Ние проектираме различни стилове на спално бельо, одеяла, кърпи за баня, модно облекло, различни видове чанти, багажни етикети и персонализирани подаръци за текстил, за да отговорим на вашите нужди. Нашите одеяла са проектирани да се държат добре дори след няколко машинно измиване и суха красиво, поддържайки мекотата и формата си с течение на времето. Материал и дизайн - Flannel Bendle е направено от 100% висококачествен микрофибър, той предлага нежно меко и топло удобно усещане.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват