.

.

New
Nikias преносимо огледало за магнитно шкафче- 5 7 - за различен аксесоар за шкафчета, кутията с инструменти за работилница, баня, лесен за използване, висок стъклен мате?

Nikias преносимо огледало за магнитно шкафче- 5 7 - за различен аксесоар за шкафчета, кутията с инструменти за работилница, баня, лесен за използване, висок стъклен материал-сив

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Уверете се, че изглеждате страхотно с бързо настаняване в това огледало за шкафче Докато на бърз поглед в това огледало ви помага да останете подредени и представени . Лесен за използване и преди да го използвате : All Mirror се предлага с огледална защита. Преди да го използва. Преди да го използва. Огледалото се прикрепя право към шкафчето ви с магнитната му подложка . Просто закачете всеки шкаф или шкафче във фитнеса или хладилника у дома. модерен и елеглант. Безгрижна гаранция : Добре дошли сте в не-въпроси, закрепени за подмяна или възстановяване. преносима и удобна - магнитното огледало е преносимо, за да държите в чантата си, докато пътувате. Цялото огледало се предлага с огледална защита. Перфектно огледало за лице, за да фиксирате грима, докато пътувате. Проверете тена си и поправете грима между класовете с това удобно огледало за шкафче. Устойчиви и качествени материали - Огледалото е направено от истинско стъкло и рамка е изработена от качествена пластмаса и има тежка магнитна поддръжка. Покритите ръбове на рамката са гладки и проектирани да предотвратяват разфасовки и драскотини. Превъзходната мощност на задържане се прилепва към всяка гладка, плоска метална повърхност . Магнитните задни пръчки могат да се придържат към всяка черна метална повърхност и е чудесна за пътуване - (размер : 5 ¼ "x 7 ").

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват