.

.

New
Прозрачни стикери на декали на бейзболни рамки Премиум водоустойчив винил стикери за стикери за лаптоп Телефон Аксесоар за колата на колата на колата купа чаша де?

Прозрачни стикери на декали на бейзболни рамки Премиум водоустойчив винил стикери за стикери за лаптоп Телефон Аксесоар за колата на колата на колата купа чаша декорация на стена на вратата и щер10g5743ho

BGN 9.03

Брой продукти
Налично

LAPTOP DECALS : Препоръчителен размер 3 " - 6 "i Pad или таблет Телефонни етикети : Елементен размер 1 Декали за кафе на кафе : 1,8 "до 3. Варира в зависимост от размера на пощенската кутия. Препоръчваме да измервате повърхността на вашето приложение преди покупката ви. Цвят : Холограма - Размер : 5. Приложение - Нарязано на оформяне и предварително маскирано с трансферна лента.100% гаранция за удовлетвореност на клиентите : Закъснели поръчките (над 48 часа от датата на доставка по имейл) ще бъдат кредитирани 100% от първоначалната стойност на поръчката. Варира в зависимост от размера на чашата. Можете да я използвате за украса на лаптопи, компютри, бутилки с вода, хидрофлан, бележници, тетрадки, списания, багаж, скейтбордове, сноуборди, велосипеди, коли и други. В зависимост от размера на халбата. Варира на площ за превозно средство и разположение. Цена : Гордеем се с това, че предоставяме качествени продукти на справедливо и конкурентно ценообразуване. По размера на халбата на бирата. Пиенето на стъклени етикети : 1,8 "до 3.8 " - 3 " Декали на пощенската кутия : 6 "W до 7 " W с ширина. Стъкло в стъклото за вино : 1,8 "до 3. Продукт : Има ли проблем с качеството на артикула, който е поръчал, липсва ви артикул или сте доставили грешен артикул? Ние ще заменим артикула безплатно при следващата ни доставка във вашия район или когато продуктът стане наличен.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват