.

.

New
Регулируема Основа Цар Размер Метална Рамка Легло С Безжично Дистанционно За Регулиране На Гърба И Краката Лифт И С Масаж Функция, Таймер, Главата И Краката Лифт, Ч?

Регулируема Основа Цар Размер Метална Рамка Легло С Безжично Дистанционно За Регулиране На Гърба И Краката Лифт И С Масаж Функция, Таймер, Главата И Краката Лифт, Черно

BGN 3.00

Брой продукти
Налично

Регулируема Метална Рамка С Кралски Размер С Безжично Дистанционно Управление За Регулиране На Гърба И Краката И С Функция За Масаж, Таймер,Повдигане На Главата И Краката, Черно Механизмът за лесно достигане до стената държи главата на матрака близо до стената чрез функцията за пълно повдигане, добавяйки практично решение за достигане до вашата нощна стойка. Таймер за заспиване. Отидете на плоска настройка.ЗАЩО РЕГУЛИРУЕМО ЛЕГЛО? Нашите вътрешни системи за сън създават персонализирано преживяване на съня с ултра тихи Мотори, един от най-високите капацитети на повдигане в индустрията с множество програмируеми Опции. Двоен масаж с предварително зададени настройки на вълната и вълновия модел. Повдигане на главата и краката. Безжично дистанционно. Качествена изработка 800 фунтови ултра тихи Мотори или свободен дизайн поддържат здравето и благосъстоянието комфортен сън в персонализирани позиции помагат при болки в ставите и гърба подобрени възможности за работа и отдих Ханда всички наши продукти са произведени в най-добрите в клас 3/5/20 гаранция,което го прави правилно" гаранция нашите системи за сън в движение са идеални за тези от вас, които работят в леглото или имат партньори с различни нужди за сън. Задвижващата система е тествана за 200к цикъла, Докато повечето са тествани за 20к цикъла. Предлага се за всички модели : Опции за височина на краката ултра тихи Мотори нулев клирънс най-добра национална гаранция за безопасност при свободно падане дизайн Подходящ за повечето табла и стъпала златна серия (г-94)· лесен достъп обратно и повдигане на краката регулиране ·безжично дистанционно управление на ръката · задно безжично управление на ръката ·вградено фенерче 10-ниво назад и масаж на краката с таймер и 5 вълнови модели .

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват