.

.

New
Xerds Car Fall Gap Filler, автомобилна седалка Кожена кожена съхранение BO с държач за чаша, универсален организатор на празнина на седалката, регулируема кутия за съхранение ?

Xerds Car Fall Gap Filler, автомобилна седалка Кожена кожена съхранение BO с държач за чаша, универсален организатор на празнина на седалката, регулируема кутия за съхранение на седалката, за телефони с картички

BGN 12.73

Брой продукти
Налично

удобно Кажете сбогом на претрупаните седалки и изгубените предмети. Просто го поставете между централната конзола и седалката. Освен това, той не повреди колата и няма ненормален шум при шофиране. Универсалният организатор на столчето за кола добавя допълнително съхранение на предни седалки за смартфони, билети за паркиране, портфейли, водни чаши и други. Запазените дупки от страните позволяват на кабелите за зареждане на телефон да преминат през, за ​​да отговорят на нуждите на различни модели на автомобили. Със строен стил, който спестява пространство, той няма да поеме крака ви, което ви позволява да пътувате с краен комфорт. 【Пълнител за пропаст в столчето за кола】- Тези пълнители за пропаст в страната на автомобила безпроблемно запълват пространството между седалките на вашата кола и осигуряват удобно решение за съхранение на малки артикули като мобилни телефони, ключове, карти и слънчеви очила. Организаторът на столчето за кола приема многофункционално отделение, включително позицията на отвора за проводника, и приема дизайн на отвори за зареждане на потребителя. Чантата за съхранение на пълнеж на автомобила е изработена от кожа, която е неплъзгаща се, износване и-падане и има силна стабилност. Отделението за съхранение на седалките се движи с пространството, без да се намесва в катарамата.Кола за съхранение на автомобила многофункционална кутия за съхранение Универсална декорация на щепсела. По този начин колата ще бъде чиста и подредена.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват