.

.

New
Анавия прощален подарък за Приятелка, моля, Простете ми колие с карти, извинителна карта, поискайте прошка огърлица за бижута подарък карта - [Сребърен Инфинити дво?

Анавия прощален подарък за Приятелка, моля, Простете ми колие с карти, извинителна карта, поискайте прошка огърлица за бижута подарък карта - [Сребърен Инфинити двоен пръстен, ярко синя подаръчна карта]

BGN 2.67

Брой продукти
Налично

парфюми, лосиони или спрей за тяло) върху огърлицата, за да запазите нейното дълголетие. Висулка Размер : 0. Всяко колие в тази колекция идва със запомнящ се цитат, отпечатан на картичка с желание, за да изразите извинението си. Материал : Неръждаема Стомана. Колието ще бъде опаковано с карта в подаръчна кутия Анавия, готова за подарък.✿ Моля, Простете ми карта и бижута подарък този деликатен" поискайте прошка " Колие разполага безкрайност двоен пръстен чар, висящи от деликатната верига от неръждаема стомана. Той прави красив и искрен подарък за жена, приятелка, любовници, майка, за да потърси тяхната прошка.Моля, следвайте тези съвети, за да запазите дълголетието на necklace.16+2 " Кабелна Верига. Въпреки че използваните материали са изработени от неръждаема стомана, препоръчвам ви да не спите, да плувате или да пръскате химикали (т.To почистете, най-добре е да използвате мека кърпа от микрофибър, за да почистите бижутата от петна. Огърлицата от неръждаема стомана безкрайност с двоен пръстен е прекрасна и уникална идея за подарък, за да се извини, да я даде на някой, който случайно нарани ✿материали използвам 316л хирургичен клас неръждаема стрела материал, за да направя бижута, което гарантира, че няма да избледнее или да загуби блясък по всяко време и е хипоалергенен, което го прави безопасен за алергични хора.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват