.

.

New
В loco parentis . Работата на Съда за непълнолетни за спасяването на отделенията на Джорджия от живота на бедността и престъпността. Наръчник за съдии за непълнолетни, съ?

В loco parentis . Работата на Съда за непълнолетни за спасяването на отделенията на Джорджия от живота на бедността и престъпността. Наръчник за съдии за непълнолетни, съветник

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Неговата издръжливост се осигурява чрез щателна техника за свързване на шиене, засилвайки дълголетието му Този шедьовър е щателно препечатан през 2023 г.Изберете предпочитания от вас цвят без допълнителни разходи! Разгледайте повече опции, като кликнете върху „Още изображения“ и ни уведомете по ваш избор по имейл. „В Loco Parentis“ (на мястото на родителя). Поради винтидж характер на тези книги, всяка страница е възстановена ръчно за четливост. Признавайки тяхното значение за читателите, които търсят представа за нашето историческо съкровище, ние усърдно ги възстановихме и преиздадем. Разгледайте изданието Folio (12x19 инча) : Достъпно при поискване. Съдържанието на тази книга е представено в класическо черно и бяло. В определени случаи обаче може да се запазят от време на време замъгляване, липсващи сегменти или слаби черни петна. Ние с нетърпение очакваме вашите отзиви, надявайки се, че ще я намерите привлекателна и щедро ще споделяте вашите мисли и препоръки. Искрено се надяваме на вашето разбиране за предизвикателствата, пред които се сблъскахме с тези книги., използвайки безценните насоки на оригиналното издание, публикувано преди много години през 1922 г. Отпечатано върху хартия от най-високо ниво. Екип от професионалисти експертно обработва всяка страница, деликатно запазва съдържанието си без промяна. Ако това е много обемни, тогава той е само един том, ако искате да поръчате конкретен или всички обеми, които сте може да се свърже с нас.

Характеристики на продукта

Ново

Клиентите също го харесват